GEZOND VERSTAND

Vraag & antwoord 

Brigh Hygienics staat voor:

Het bieden van oplossingen voor HYGIËNISCH & GEZOND  werken, wonen, zorgen en verblijven. Onze oplossingen complementeren huidige schoonmaak protocollen maar vervangen deze niet. Onze producten realiseren een gezonde omgeving zonder emmers, doekjes en arbeid. Betaalbaar en 100% milieuvriendelijk.

KENNIS:

De oprichters van Bright Hygienics zijn al decennia werkzaam in de internationale gezondheidszorg waarvan vele jaren in het bestrijden van bacteriën, virussen en schimmels. Deze kennis en ervaring geeft ons een grote voorsprong. Een voorsprong die is terug te vinden in een onderbouwd advies en begeleiding, de juiste producten en service hetgeen uiteindelijk leidt tot de beste (maatwerk) oplossing voor jou situatie.

HOE WEET IK OF EEN BRIGHT HYGIENICS PRODUCT ECHT WERKT?

Er bestaan veel gradaties in de kwaliteit, specificaties en toepassingen van onze producten. Bright Hygienics is (exclusief) distributeur van vooraanstaande fabrikanten met specifieke toepassingen. Zo heeft de gezondheidszorg andere specifieke wensen dan horeca, retail, zorg of evenementenlocaties. Om resultaat te realiseren werken wij met fabrikanten en producten die voldoen aan alle internationale veiligheids-, CE efficiency- en kwaliteitseisen. Onze kennis in combinatie met een constant groeiend en vooruitstrevend product assortiment maakt ons niet alleen een goede adviseur maar ook uw kennisbank voor nieuwe oplossingen en ontwikkelingen m.b.t. gezond werken, verblijven en passeren.  

ALLES OVER GEZONDE LUCHT
ALLES OVER UVC LICHT
 
 
 
E-mailen
Bellen