GEZOND VERSTAND

SCREENCOVERS

Screencovers: meer dan alleen kras en breukbescherming 

 

We zijn inmiddels allemaal bekend geraakt met screen protectors op onze telefoon, tablets en soms zelfs op andere items. Toch beschermen we daarmee alleen maar het glas van het apparaat tegen krassen en breuken en we vergeten daarbij dat we ook tegen andere invloeden zouden kunnen beschermen, en nog veel belangrijker; onszelf!

Onze screencovers opgebouwd uit een SilverSeal materiaal. Dit materiaal is extreem bacteriedodend waardoor de kans op besmetting door iets aan te raken dat een ander ook al heeft aangeraakt en hierdoor een besmetting op te lopen tot wel 1000x kleiner wordt. De zilverionen zorgen er namelijk voor dat de bacteriën niet kunnen groeien en daardoor heel snel afsterven. Wel zo’n schoon en veilig gevoel voor alle oppervlakten waar veel mensen mee in aanraking komen. En wilt u het toch nog extra schoonmaken, dan kan dat vanaf nu dus veilig met een sterke desinfectans zonder het apparaat of de folie aan te tasten.

Bright Hygienics gebruikt onder andere SealShield beschermingsfolie voor alle touch screen apparaten; van telefoon tot aanmeld zuil (station, ziekenhuis, bioscoop) en monitor.

De SealShield film is opgebouwd uit 3 lagen die door de opbouw ervoor zorgen dat zelfs verweerde beeldschermen weer veel scherper te lezen zijn. Ze beschermen ook tegen krassen en slag of stoot, maar ze zijn bovendien bestand tegen de meest sterke reinigings- en desinfectie middelen en 100% UV werend waardoor schermen niet kunnen vervagen door UV licht van de zon of van reinigingsapparatuur.

Dit zorgt ervoor dat het scherm helder blijft voor de gebruiker.

 

 
 
 
E-mailen
Bellen