GEZOND VERSTAND

Nieuws


Terug naar overzicht

13-06-2021

Bright Hygienics lanceert op korte termijn webshop voor medische en gezonde toetsenborden.

Een toetsenbord is een toetsenbord, daar kunnen we kort en bondig over zijn. De verschillen zitten hem veelal in waarvoor ze worden gebruikt, en dus wordt er heel veel gepraat over ergonomie, gaming, draadloos en design.
Maar als we mensen vragen wat ze belangrijk vinden is het vaak toch; betrouwbaarheid, goede aanslag en hygiëne.
Onze toetsenborden, voldoen zoals de meeste, natuurlijk aan de hoogste normen van betrouwbaarheid, ergonomie en stille / eenvoudige aanslag. Ook zorgen we door lasertechniek dat de letters nooit van de toetsen afslijten. Maar wat is nou echt het wezenlijke verschil. Onze toetsenborden zijn opgebouwd met zilverionen in het materiaal. Zilverionen zorgen ervoor dat bacteriën en virussen niet kunnen groeien en dus heel snel uitsterven. Het is haast als een plant op het droge met open wortels neerleggen. De plant heeft geen voedingsbodem meer en verwelkt heel snel, veel sneller dan dat je deze zonder water in de pot laat staan. Bij bacteriën en virussen gaat dit allemaal nog vele malen sneller. Het gaat hier om seconden. Het verschil is aangetoond. Een reductie van meer dan 99% in de groei van bacteriën. En het is geen laagje dat er af kan slijten. Het is in het product door-en-door verwerkt en blijft dus altijd actief.
Bovendien hebben we onze toetsenborden tof en waterdicht gemaakt het hoogst mogelijke niveau. Waterdicht lees je wel vaker, maar dan staat in de kleine lettertjes ‘met een natte doek’. Bij ons is water en stof dicht ook echt dicht. Ze mogen in de vaatwasser, in een bak water of zelfs met een hoge druk spuit worden gereinigd. Dus niet alleen de slechte bacteriën en zo verdwijnen. Maar ook de restjes van koekjes en de lunch boven het toetsenbord worden eenvoudig weggehaald.
Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan vettigheid, gemorste koffie (met suiker), olie, make-up enz. Alles!
Last but not least zijn al onze toetsenborden getest met sterke medische reinigingsmiddelen en hebben ook deze testen doorstaan zonder impact op het toetsenbord. Wellicht dus een iets hogere investering, maar daarvoor terug een toetsenbord dat altijd gezond schoon is voor uw collega, bewezen antibacterieel, en gebouwd om, zo vaak als je wilt, met de koffiekopjes mee te gaan in de vaatwasser.Terug naar overzicht 
 
 
E-mailen
Bellen