GEZOND VERSTAND

BUSINESSHYGIENICS

Nu we langzaamaan weer uit onze -lockdown- schulp zijn gekropen is de vraag: 

Hoe creëer ik een gezonde omgeving voor collega's, gasten, bezoekers en passanten en wat doet een gezond imago voor mijn marketing en positionering ?

Bright Hygienics heeft zich ten doel gesteld om oplossingen te bieden die daadwerkelijk een upgrade betekenen voor huidige schoonmaak protocollen en jou en de mensen om je heen gezonder en beduidend prettiger laat werken, verblijven of passeren. Dit maakt ons niet alleen jou kennisbank maar vooral een betrouwbare leverancier met kennis van zaken. Denk hierbij aan 7-traps luchtreiniging met UVC*, automatische en/of mobiele desinfectie van ruimte, bacterie en virusvrije deurkrukken en drukplaten voor klapdeuren ( horeca en zorg ), custom made desinfectiekamers voor de (kleine) zorg ondernemer tot aan toetsenborden voor uw receptiemedewerkers die gewoon in de vaatwasser kunnen. Met Bright Hygienics zakelijk bekijken we samen met jou op locatie wat mogelijke oplossingen zijn om een gezonde upgrade van je hygiëne te realiseren.

Wil je kosteloos en vrijblijvend bij jou op locatie kijken wat mogelijk is? 

CONTACT


*ook virussen als COVID-19, de wintergriep, pollen (hooikoorts), bacteriën als e-coli en overige onzichtbare zaken waar je liever niet mee in aanraking komt filteren en elimineren wij 24/7 uit de lucht.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen