GEZOND VERSTAND

 

BRIGHTDESINFECTIE  

Laat je niet gek maken als het over voor bacteriën en virussen gaat. Dat is nergens voor nodig. Maar op sommige plaatsen is het wel zo fijn als je ongewenste* bacteriën, virussen, pollen en schimmels kan controleren en elimineren. Met Bright UVC Desinfectie realiseer je simpelweg een gezonde omgeving en daarmee een gezond imago voor collega's, gasten en passanten. Zo verminder je aantoonbaar de kans op besmettingen en ziektekosten. 

Met UVC-licht schakel je ongewenste bacteriën en virussen uit, zonder arbeid, emmers, doekjes en chemicaliën dus 100% milieuvriendelijk. Omdat we werken met vooruitstrevende leveranciers zijn wij instaat om de laatste ontwikkelingen (onderbouwd met onafhankelijke laboratorium onderzoeken) bij jou en de mensen om je heen te introduceren. Door het vervangen van de plafondverlichting op kantoor zijn we instaat de gehele ruimte te desinfecteren, zo vaak als gewenst en zonder emmers, doekjes en arbeid. Jij kiest hoe en wanneer een ruimte wordt gedesinfecteerd. Of denk aan een interactieve toiletverlichting die automatisch desinfecteert na gebruik, ideaal voor kantoor, horeca en thuis. Op veel plekken wereldwijd is UVC een totaal geïntrigeerde oplossing als upgrade voor ieder schoonmaakprotocol. Ook voor de gewone wintergriep verminderen wij de kans op besmettingen aanzienlijk. Wij werken enkel op projectbasis voor de zakelijke markt. Een goedwerkend UVC lichtplan vraagt om een gerichte persoonlijke aanpak. Zo voorkom je schijnveiligheid en weet je je verzekerd van een reële update op je huidige schoonmaak protocol

Wij zijn ervan overtuigd dat je verbaasd zal zijn over de eenvoud en toepasbaarheid.

Wil je weten wat Bright Hygienics voor jou imago en de gezondheid van jou en de mensen om je heen kan betekenen? Maak dan een kosteloze en geheel vrijblijvende afspraak met Bright Hygienics.

CONTACT

 

*ook virussen en bacteriën als E-coli, de wintergriep, pollen (hooikoorts) en overige onzichtbare zaken waar je liever niet mee in aanraking komen worden door ons licht uitgeschakeld, zo ook Corona in al zijn vormen.  
 
 
E-mailen
Bellen